Συντήρηση Ανελκυστήρων

Η εταιρία μας με παρουσία στο χώρο εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων σχεδόν 5 δεκαετίες είναι κοντά σας και μετά την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα για την τακτική συντήρηση & τεχνική υποστήριξη του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η οργάνωση του τμήματος συντήρησης είναι η εγγύηση για την μακρόχρονη, απροβλημάτιστη λειτουργία του ανελκυστήρα και την ασφάλειά σας.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας;

Η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα σας σε μηνιαία βάση εξασφαλίζει την ασφαλή και η ομαλή λειτουργία του, καθώς και την διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από αδειούχους συντηρητές και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας ότι η συντήρηση του ανελκυστήρα σας γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας πρόθυμο να λύσει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στον ανελκυστήρα σας.

Με τη χρήση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων σε συνεργασία με την εταιρία QUBITEQ και την εφαρμογή Field Service γίνεται καταγραφή του προγράμματος συντήρησης, βλαβών, επισκευών και γενικά διατηρούμε πλήρες ιστορικό για κάθε ανελκυστήρα.

Εφαρμογή Field Service

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας γι’ αυτό και παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ηλεκτρονικά καταγεγραμμένο ιστορικό του ανελκυστήρα σας, όποτε μας το ζητήσετε.

Στην εφαρμογή Field Service καταγράφονται ηλεκτρονικά η μέρα και η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες συντήρησης, η έκθεση του Τεχνικού Συντήρησης με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, φωτογραφίες της εγκατάστασης καθώς και λεπτομερείς παρατηρήσεις του για τις τυχόν προτεινόμενες επισκευές ή εργασίες βελτίωσης που πρέπει να γίνουν, ενημερώνεται online η βάση δεδομένων της εφαρμογής και τα στοιχεία είναι διαθέσιμα μέσω e-mail.

Η άρτια οργάνωση του τμήματος συντήρησης εξασφαλίζει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα όποτε μας χρειαστείτε.

Η τακτική συντήρηση ανελκυστήρα (ασανσέρ) περιλαμβάνει:

 • Λίπανση & καθαρισμό όλων εξαρτημάτων – μηχανισμών
 • Λειτουργικός έλεγχος & ρύθμιση εξαρτημάτων – μηχανισμών
 • Καθαρισμός & διατήρηση της εγκατάστασης (μηχανοστάσιο – φρεάτιο – τροχαλιοστάσιο ) στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
 • Επιθεώρηση για την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης  συνολικά
 • Αναγγελία βλαβών όλο το 24ωρο
 • Άμεση αποκατάσταση των έκτακτων βλαβών 365 ημέρες το χρόνο.
 • Δωρεάν κάλυψη αναλωσίμων συντήρησης (λιπαντικά – υλικά καθαρισμού – λαμπτήρες).
 • Προμήθεια & αντικατάσταση τυχόν ανταλλακτικών απαιτηθούν ύστερα από έγγραφη ενημέρωση και αποδοχή του κόστους από τον πελάτη.
 • Ασφάλιση των ανελκυστήρων έναντι αστικής ευθύνης όπως απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία
 • Διατήρηση πλήρους βάσης δεδομένων ( ιστορικό βλαβών – συντηρήσεων – ανταλλακτικών ) για κάθε ανελκυστήρα που συντηρούμε.
 • Ηλεκτρονική βάση δεδομένων καταγραφής συντηρήσεων.

Ισχύει προσφορά δωρεάν συντήρησης του ανελκυστήρα για 3 μήνες για εσάς και τους φίλους σας στην Αθήνα, όταν αναθέσουν τη συντήρησή ανελκυστήρα τους, μετά από δική σας σύσταση. 

Όλες οι συντηρήσεις γίνονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος συντήρησης.

Συντήρηση ασανσέρ: Σχετικά άρθρα

Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων – Ξεχάστε τα παλιά ασανσέρ

Κάθε επιχείρηση με περισσότερους από έναν ορόφους έχει ασανσέρ και πλέον έχουν και αρκετά σπίτια. Πόσο καλά συντηρημένο ή σύγχρονο είναι όμως το δικό σας; Ο εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων είναι συχνά

Πρόστιμα έρχονται για τα παλιά ασανσέρ

Τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων έχουν έρθει στο φως και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει με τα παλιά ασανσέρ και κατ’ επέκταση με έναν τεράστιο αριθμό

3+1 λόγοι που πρέπει να κάνετε συχνό service στο ασανσέρ σας

Εκατομμύρια άνθρωποι μετακινούνται μέσω ανελκυστήρων σε πολυώροφα κτήρια, πάνε στις δουλειές τους, ανεβαίνουν στο διαμέρισμά τους και βρίσκονται σε ελάχιστο χρόνο στον τόπο που θέλουν! Για την ασφαλή μεταφορά λοιπόν των

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που «μείνετε» στο ασανσέρ

Διακοπή ρεύματος ή κακή συντήρηση; Ποια μπορεί να είναι η αιτία που ένα ασανσέρ ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ενώ έχει επιβαίνοντες; Ένας ανελκυστήρας που δεν έχει συντηρηθεί καλά, μπορεί να

Μείνατε στο ασανσέρ; Μην πανικοβάλλεστε! Δείτε τι να κάνετε

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας που αποφεύγουν να μπουν σε ασανσέρ από φόβο μήπως «μείνει» και κλειστούν μέσα. Παρόλο που η σύγχρονη τεχνολογία και τα υπερεξελιγμένα μηχανήματα που συνοδεύουν πλέον

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πλαπούτα 81, ΤΚ 141 21, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 210 8652167
Fax: 210 8649750
Email: info@thivaioslift.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος