Συντήρηση Ανελκυστήρων

Η εταιρία μας με παρουσία στο χώρο εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων σχεδόν 5 δεκαετίες είναι κοντά σας και μετά την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα για την τακτική συντήρηση & τεχνική υποστήριξη του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η οργάνωση του τμήματος συντήρησης είναι η εγγύηση για την μακρόχρονη, απροβλημάτιστη λειτουργία του ανελκυστήρα και την ασφάλειά σας.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε τη συντήρηση;

Η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα σας σε μηνιαία βάση εξασφαλίζει την ασφαλή και η ομαλή λειτουργία του, καθώς και την διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από αδειούχους συντηρητές και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας ότι η συντήρηση του ανελκυστήρα σας γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας πρόθυμο να λύσει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στον ανελκυστήρα σας.

Με τη χρήση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων σε συνεργασία με την εταιρία QUBITEQ και την εφαρμογή Field Service γίνεται καταγραφή του προγράμματος συντήρησης, βλαβών, επισκευών και γενικά διατηρούμε πλήρες ιστορικό για κάθε ανελκυστήρα.

Εφαρμογή Field Service

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας γι’ αυτό και παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ηλεκτρονικά καταγεγραμμένο ιστορικό του ανελκυστήρα σας, όποτε μας το ζητήσετε.

Στην εφαρμογή Field Service καταγράφονται ηλεκτρονικά η μέρα και η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες συντήρησης, η έκθεση του Τεχνικού Συντήρησης με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, φωτογραφίες της εγκατάστασης καθώς και λεπτομερείς παρατηρήσεις του για τις τυχόν προτεινόμενες επισκευές ή εργασίες βελτίωσης που πρέπει να γίνουν, ενημερώνεται online η βάση δεδομένων της εφαρμογής και τα στοιχεία είναι διαθέσιμα μέσω e-mail.

Η άρτια οργάνωση του τμήματος συντήρησης εξασφαλίζει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα όποτε μας χρειαστείτε.

Η τακτική συντήρηση ασανσέρ περιλαμβάνει:

 • Λίπανση & καθαρισμό όλων εξαρτημάτων – μηχανισμών
 • Λειτουργικός έλεγχος & ρύθμιση εξαρτημάτων – μηχανισμών
 • Καθαρισμός & διατήρηση της εγκατάστασης (μηχανοστάσιο – φρεάτιο – τροχαλιοστάσιο ) στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
 • Επιθεώρηση για την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης  συνολικά
 • Αναγγελία βλαβών όλο το 24ωρο
 • Άμεση αποκατάσταση των έκτακτων βλαβών 365 ημέρες το χρόνο.
 • Δωρεάν κάλυψη αναλωσίμων συντήρησης (λιπαντικά – υλικά καθαρισμού – λαμπτήρες).
 • Προμήθεια & αντικατάσταση τυχόν ανταλλακτικών απαιτηθούν ύστερα από έγγραφη ενημέρωση και αποδοχή του κόστους από τον πελάτη.
 • Ασφάλιση των ανελκυστήρων έναντι αστικής ευθύνης όπως απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία
 • Διατήρηση πλήρους βάσης δεδομένων ( ιστορικό βλαβών – συντηρήσεων – ανταλλακτικών ) για κάθε ανελκυστήρα που συντηρούμε.
 • Ηλεκτρονική βάση δεδομένων καταγραφής συντηρήσεων.

Ισχύει προσφορά δωρεάν συντήρησης του ανελκυστήρα για 3 μήνες για εσάς και τους φίλους σας στην Αθήνα, όταν αναθέσουν τη συντήρησή ανελκυστήρα τους, μετά από δική σας σύσταση.