Ανελκυστήρες Εμπορευμάτων / Αυτοκινήτων

Αναβατόρια (Ανελκυστήρες / Ασανσέρ) Αυτοκινήτων – Μοτο – Εμπορευμάτων – Φορτίων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων εμπορευμάτων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας.

Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων και τα αναβατόρια που εγκαθιστούμε παραδίδονται με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για ανελκυστήρες που λειτουργούν σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων διακρίνονται σε:

  • Ανελκυστήρες καταστημάτων
  • Compact ανελκυστήρες φορτίων
  • Ανελκυστήρες φορτίων, για την ανύψωση εμπορευμάτων
  • Ανελκυστήρες φορτίων με συνοδεία ατόμων.
  • Ανελκυστήρας αυτοκινήτων

Οι ανελκυστήρες καταστημάτων κατασκευάζονται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες εστιατορίων, café, bar καθώς και καταστημάτων με μικρά και ελαφριά φορτία. Οι θάλαμοι είναι κατασκευασμένοι από INOX και είναι κατάλληλοί για χρήση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι compact ανελκυστήρες φορτίων αποτελούνται από ανυψωτικές πλατφόρμες που κινούνται κατακόρυφα και δεν απαιτούν την ύπαρξη φρεατίου και μηχανοστασίου, με δυνατότητα ανύψωσης έως 1.500kg.

Οι ανελκυστήρες φορτίων εγκαθίστανται σε φρεάτια. Διαθέτουν θάλαμο και θύρες φρέατος, υπάρχει η δυνατότητα κλήσης – αποστολής σε όλους τους ορόφους ενώ η δυνατότητα ανύψωσης μπορεί να ξεπεράσει και τα 3.000kg.

Οι ανελκυστήρες φορτίων με συνοδεία ατόμων εγκαθίστανται σε φρεάτια, διαθέτουν θύρες φρεατίου και κατασκευάζονται με ειδικές διατάξεις ώστε να  παρέχουν τη δυνατότητα σε άτομα να συνοδεύουν τα φορτία.

Οι ανελκυστήρες αυτοκινήτων είναι ειδικά διαμορφωμένοι (τοποθέτηση κομβιοδόχου, αυτόματες πόρτες, φωτοκύτταρα)  ώστε η χρήση τους να είναι δυνατόν να γίνει χωρίς την έξοδο του οδηγού από το όχημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πλαπούτα 81, ΤΚ 141 21, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 210 8652167
Fax: 210 8649750
Email: info@thivaioslift.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος