Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1969. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση παντός είδους ανελκυστήρων, αναβατορίων φορτίων καθώς και ειδικών κατασκευών για επιχειρήσεις και κατοικίες.

Η πολυετή εμπειρία μας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα στην μελέτη, στην εγκατάσταση, στην συντήρηση και στην ανακαίνιση του ανελκυστήρα του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας υπό την καθοδήγηση του Δημήτριου Θηβαίου Μηχανολόγου Μηχανικού Ε.Μ.Π. και του Παναγιώτη Θηβαίου Ηλεκτρολόγου Ε.Η.Ε. και Αυτοματισμών σε συνδυασμό με τα ποιοτικότερα υλικά κατασκευής και συντήρησης, ενεργεί άμεσα ώστε η μετακίνηση σας να πραγματοποιείτε με ασφάλεια και ποιότητα.

Η επιτυχημένη πορεία μας αυτά τα 45 και πλέον χρόνια μας γέμισε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες πελάτες που μας εμπιστεύονται καθημερινά την ποιοτική και με ασφάλεια μετακίνησή τους καθώς και την ανάγκη για εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις εγκατάστασης, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων.

Το Γραφείο μας