Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρων φανερώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας στις εργασίες εγκατάστασης στους ανελκυστήρες που αναλαμβάνουμε. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στους χιλιάδες πελάτες μας.

Οικονομοτεχνική μελέτη και προσφορά

Πριν την εγκατάσταση ανελκυστήρων προηγείται μία σειρά από ενέργειες όπως είναι η ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και της δομής του προκειμένου οι εργασίες να γίνουν σωστά, διερευνώντας και επιλύοντας κάθε παράμετρο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην πορεία.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μέσα σε λίγες μέρες σας προσφέρουν την οικονομοτεχνική προσφορά τους, με τιμές που πάντα συμφέρουν σχετικά με τον ανταγωνισμό, για να κατατοπιστείτε καλύτερα και ύστερα από την συμφωνία, αρχίζει η εγκατάσταση.

Άριστη τεχνογνωσία, Άμεση ανταπόκριση

Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διασφαλίζοντας ποιοτικό αποτέλεσμα. Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σε κάθε κτίριο παίζει σημαντικό ρόλο για την χρήση και τον σχεδιασμό του κτιρίου. Εάν σχεδιάζεται – κατασκευάζεται ή ανακαινίζεται κάποιο κτίριο επικοινωνήστε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του φρεατίου του ανελκυστήρα σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο ανελκυστήρας που θα εγκατασταθεί θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις

Ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες τάσεις για την εγκατάσταση ανελκυστήρων από την Thivaioslift, εξασφαλίζοντας μία ενεργειακά αποδοτική, αθόρυβη και ασφαλή κατασκευή. Τηρούμε όλους τους κανόνες ασφάλειας όπως απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή οδηγία και τα αντίστοιχα πρότυπα σχετικά με τη λειτουργία και την εγκατάσταση ασανσέρ.

Κλείστε ραντεβού

Οι μηχανικοί της εταιρίας μας είναι στην διάθεση σας για να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις απαιτούμενες διαστάσεις έτσι ώστε να εγκατασταθεί ο ανελκυστήρας που σας ταιριάζει και να εκμεταλλευθείτε αποτελεσματικότερα τον διαθέσιμο χώρο σας.

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται με εγγύηση και πιστοποίηση από αρμόδιο μηχανικό. Προσπαθούμε και έχουμε καταφέρει να είμαστε μέσα στον χρονοδιάγραμμα που έχουμε φτιάξει από την αρχή, παραδίδοντας το έργο τον σωστό χρόνο.

Εγκατάσταση ασανσέρ: Σχετικά άρθρα

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την εγκατάσταση του ασανσέρ

Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση και θα αποτελέσει ένα κρίσιμο στοιχείο για το κτίριο σας, καθώς αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργικότητα αλλά και την αξιοπιστία του, ειδικά αν έχετε επιχείρηση, την οποία επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι. Επειδή λοιπόν θέλετε οι επισκέπτες να μένουν στο χώρο σας γιατί εντυπωσιάστηκαν από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες σας και όχι γιατί «έμειναν» στο ασανσέρ, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση στην σωστή επιλογή

Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων – Ξεχάστε τα παλιά ασανσέρ

Κάθε επιχείρηση με περισσότερους από έναν ορόφους έχει ασανσέρ και πλέον έχουν και αρκετά σπίτια. Πόσο καλά συντηρημένο ή σύγχρονο είναι όμως το δικό σας; Ο εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων είναι συχνά μία απαραίτητη διαδικασία για να εξασφαλίσετε ότι η εγκατάσταση λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας στην εντέλεια τις ανάγκες μετακίνησης, τόσο τις δικές σας όσο και των επισκεπτών σας. Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους συχνά απαιτείται εκσυγχρονισμός στο ασανσέρ σας είναι: Λειτουργικότητα Ταχύτητα Ασφάλεια Αισθητική Μη μένετε πίσω λοιπόν! Αλλάξτε σήμερα την όψη και τη λειτουργικότητα

Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ – Διευκολύνετε τις ζωές συνανθρώπων μας!

Οι ανελκυστήρες ΑΜΕΑ είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν εξοπλισμό για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Είναι μία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που θα διευκολύνει κατά πολύ την ζωή των συνανθρώπων σας σε ουσιαστικό βαθμό. Η μετακίνηση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜεΑ), δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κτίρια και υπηρεσίες να έχουν αμέτρητες σκάλες και η πρόσβαση για άτομα που βρίσκονται σε αμαξίδιο, ή ηλικιωμένους που κινούνται με βοηθήματα, να καθίσταται

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πλαπούτα 81, ΤΚ 141 21, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 210 8652167
Fax: 210 8649750
Email: info@thivaioslift.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος