Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρων φανερώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας στις εργασίες εγκατάστασης στους ανελκυστήρες που αναλαμβάνουμε. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στους χιλιάδες πελάτες μας.

Άριστη τεχνογνωσία, Άμεση ανταπόκριση

Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους  οίκους κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διασφαλίζοντας ποιοτικό αποτέλεσμα. Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σε κάθε κτίριο παίζει σημαντικό ρόλο για την χρήση και τον σχεδιασμό του κτιρίου. Εάν σχεδιάζεται – κατασκευάζεται ή ανακαινίζεται κάποιο κτίριο επικοινωνήστε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του φρεατίου του ανελκυστήρα σας, έτσι  ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο ανελκυστήρας που θα εγκατασταθεί θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Κλείστε ραντεβού

Οι μηχανικοί της εταιρίας μας είναι στην διάθεση σας για να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις απαιτούμενες διαστάσεις έτσι ώστε  να εγκατασταθεί ο ανελκυστήρας που σας ταιριάζει και να εκμεταλλευθείτε αποτελεσματικότερα τον διαθέσιμο χώρο σας.