Συστήματα ανύψωσης ΑΜΕΑ

Η χρήση του ανελκυστήρα είναι πιο σημαντική για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. (Α.Μ.Ε.Α.) Η εταιρία μας προσφέρει πληθώρα λύσεων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης ατόμων με ειδικές ανάγκες εγκαθιστώντας ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες και αναβατόρια σε εσωτερικού ή εξωτερικούς χώρους. Οι κατασκευές παραδίδονται με πιστοποιητικό καταλληλότητας από διαπιστευμένο φορέα πιστοποιήσεων.

Αναβατόριο και ανελκυστήρες Α.Μ.Ε.Α. – Πλεονεκτήματα

Τα ασανσέρ ειδικά για ΑμεΑ δεν είναι απλές κατασκευές, αφού για την τελική τους μορφή έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος, για την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ και την ενσωμάτωση των ακριβών διαστάσεων. Έτσι, αυτόνομα και με ασφάλεια ο άνθρωπος με αναπηρία να μπορεί να μεταφερθεί όπου επιθυμεί.

Εκτός από τα ασανσέρ, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγκαταστήσει και αναβατόρια κλίμακας, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Όλα αυτά τα συστήματα ανύψωσης ΑΜΕΑ είναι πιστοποιημένα και πάνε μαζί με εγγύηση χρόνων.

  • Προσφέρουν απόλυτα ελεγχόμενη λειτουργία και δουλεύουν είτε με τη χρήση ρεύματος είτε με μπαταρία που επαναφορτίζεται
  • Ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος και ασφαλής
  • Η αισθητική τους μπορεί να προσαρμοστεί στον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο
  • Η τοποθέτηση γίνεται από έμπειρο προσωπικό γρήγορα και εύκολα
  • Το αναβατόριο ή το ασανσέρ ΑΜΕΑ έχει μικρές απαιτήσεις συντήρησης
  • Το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται και να αναδιπλώνεται για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου
  • Όλα τα συστήματα ανύψωσης είναι πιστοποιημένα με τη σήμανση CE

Χαρίστε ευκολία στην καθημερινότητά σας και άνεση σε αυτούς που νοιάζεστε! Πρόκειται για την οικονομικότερη λύση κατακόρυφης μεταφοράς ΑΜΕΑ. Η εταιρεία Thivaioslift πρωτοστατεί στον χώρο και σας προσφέρει το αναβατόριο που καλύπτει 100% τις δικές σας ανάγκες και των γύρω σας.

Όπως κι αν είναι διαμορφωμένο το σπίτι ή η επιχείρησή σας, οι μηχανικοί μας θα σας προτείνουν ποια είναι τα προϊόντα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Η ομάδα μας έρχεται στον χώρο σας για μελέτη, προκειμένου να επιλεγεί το καλύτερο αναβατόριο/σύστημα ανύψωσης που θα σας καλύψει πλήρως.

Αναβατόρια ΑΜΕΑ: Σχετικά άρθρα

Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ – Διευκολύνετε τις ζωές συνανθρώπων μας!

Οι ανελκυστήρες ΑΜΕΑ είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν εξοπλισμό για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Είναι μία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που θα διευκολύνει κατά πολύ την ζωή των συνανθρώπων σας σε ουσιαστικό βαθμό. Η μετακίνηση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜεΑ), δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κτίρια και υπηρεσίες να έχουν αμέτρητες σκάλες και η πρόσβαση για άτομα που βρίσκονται σε αμαξίδιο, ή ηλικιωμένους που κινούνται με βοηθήματα, να καθίσταται

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πλαπούτα 81, ΤΚ 141 21, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 210 8652167
Fax: 210 8649750
Email: info@thivaioslift.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος