Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων – Ξεχάστε τα παλιά ασανσέρ

/, Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων, Συντήρηση ανελκυστήρων/Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων – Ξεχάστε τα παλιά ασανσέρ
Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων - Ξεχάστε τα παλιά ασανσέρ

Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων - Ξεχάστε τα παλιά ασανσέρ

Κάθε επιχείρηση με περισσότερους από έναν ορόφους έχει ασανσέρ και πλέον έχουν και αρκετά σπίτια. Πόσο καλά συντηρημένο ή σύγχρονο είναι όμως το δικό σας; Ο εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων είναι συχνά μία απαραίτητη διαδικασία για να εξασφαλίσετε ότι η εγκατάσταση λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας στην εντέλεια τις ανάγκες μετακίνησης, τόσο τις δικές σας όσο και των επισκεπτών σας.

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους συχνά απαιτείται εκσυγχρονισμός στο ασανσέρ σας είναι:

  • Λειτουργικότητα
  • Ταχύτητα
  • Ασφάλεια
  • Αισθητική

Μη μένετε πίσω λοιπόν! Αλλάξτε σήμερα την όψη και τη λειτουργικότητα του κτιρίου σας!

Επιλέγοντας μάλιστα κορυφαίες εταιρείες εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων, όπως η Thivaios Lift, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής των ασανσέρ στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως και φροντίζουν να εναρμονίζουν τις εγκαταστάσεις τους με την Ελληνική νομοθεσία και τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες τους.

Ξεχάστε λοιπόν τα παλιά δυσλειτουργικά ασανσέρ και αφήστε τους έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας να σας προτείνουν την κατάλληλη λύση για την λειτουργική και αισθητική βελτίωση του ανελκυστήρα σας.

Είτε πρόκειται για βελτιώσεις μηχανικών μερών ή αντικατάσταση εξαρτημάτων ασφαλείας είτε επιθυμείτε αισθητική αναβάθμιση στην εσωτερική επένδυση του ασανσέρ και στα κομβία ανελκυστήρων, μπορούν να σας προτείνουν λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Τι περιλαμβάνει όμως η διαδικασία;

Επιλέγοντας εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας, οι ειδικοί μηχανικοί της Thivaios Lift αναλαμβάνουν:

  • Να αντικαταστήσουν όλα τα παλιά εξαρτήματα που έχουν φθαρεί από την πολλή χρήση, ή δεν εμπίπτουν πλέον στις προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας που ορίζει η σήμανση CE
  • Να αναβαθμίσουν το επίπεδο ασφαλείας του ασανσέρ
  • Να εξασφαλίσουν εύκολη χρήση και άνεση για τους χρήστες
  • Να βελτιώσουν την αισθητική του ανελκυστήρα, ανανεώνοντας ταπετσαρίες και φθαρμένα από τον καιρό υλικά, ή ακόμα και να δώσουν ένα εντελώς νέο στυλ στον θάλαμο του ασανσέρ.
  • Να αντικαταστήσουν τον κινητήριο μηχανισμό με έναν υπερσύγχρονο, όπως το VVF Inverter, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του ανελκυστήρα.
  • Να σας παραδώσουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που χρειάζεται ο ανελκυστήρας σας, κατόπιν της αναβάθμισης του. Σημαντικό είναι ότι η Thivaios Lift συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους φορείς πιστοποιήσεων και αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία της πιστοποίησης και τελικής καταχώρησης του ανελκυστήρα, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε εσείς με τη γραφειοκρατία.

Μάλιστα η επίσκεψη του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας στον χώρο σας και ο έλεγχος της κατάστασης του ανελκυστήρα γίνεται εντελώς δωρεάν και στη συνέχεια μπορούν να προχωρήσουν σε εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις βελτίωσης που θα ανταποκρίνονται αποκλειστικά στη δική σας περίπτωση.

Επιπλέον μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση ύψους 10% στο κόστος της μερικής ή ολικής ανακαίνισης του ανελκυστήρα σας ή ακόμη και συντήρηση για 3 μήνες εντελώς δωρεάν, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους φίλους σας, μετά από δική σας σύσταση.

Επισκεφθείτε σήμερα την Thivaios Lift και κάντε την σωστή επιλογή για το κτίριο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας, επιλέγοντας εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων από το πιο καταρτισμένο προσωπικό, στις πιο οικονομικές τιμές και την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών.