Εσωτερική επένδυση ασανσέρ – Δείτε τρόπους και νέες τεχνολογίες

/, Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων, Πρακτικές συμβουλές/Εσωτερική επένδυση ασανσέρ – Δείτε τρόπους και νέες τεχνολογίες
esoteriki-ependisi-asanser

Ποιος είπε ότι ο ανελκυστήρας του σπιτιού ή της επιχείρησης σας πρέπει να είναι βαρετός ή κλειστοφοβικός; Με την κατάλληλη εσωτερική επένδυση ασανσέρ, ο θάλαμος μπορεί να γίνει ένα πραγματικό έργο τέχνης που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα κάνει τη διαδρομή μεταξύ των ορόφων πολύ πιο ευχάριστη.

Οι καθρέφτες ως μέρος του Design

esoteriki-ependisi-asanserΈχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σχεδόν όλοι οι ανελκυστήρες προσώπων έχουν μέσα καθρέφτες; Ο λόγος είναι απλός και βασίζεται κυρίως σε ένα ψυχολογικό τρικ.

Ο καθρέφτης στο εσωτερικό του ασανσέρ, δίνει μία ψευδή αίσθηση προοπτικής και κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο άνετος στο μάτι του επισκέπτη.

Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και οι πιο μικροί ή φαινομενικά άβολοι ανελκυστήρες, μπορούν να εξασφαλίσουν μία στοιχειωδώς ανεκτή διαδρομή για τους ανθρώπους που δε θέλουν να νιώθουν ότι μετακινούνται μέσα σε ένα κουτί.

Γι’ αυτό άλλωστε, σπάνια θα δείτε καθρέφτες σε ανελκυστήρες εμπορευμάτων / αυτοκινήτων, καθώς τα άψυχα αντικείμενα, προφανώς δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τους κλειστούς χώρους όσο τα έμψυχα όντα.

Η εξέλιξη στον εσωτερικό σχεδιασμό

Από τα ασανσέρ της παλιάς εποχής με τα κάγκελα για πόρτα, το στυλ έχει εξελιχθεί αρκετά και η εσωτερική επένδυση ασανσέρ πλέον θεωρείται must για κάθε καλαίσθητη επιχείρηση ή σπίτι.

Από τα εντυπωσιακά φουτουριστικά patterns των 60’s στο αυστηρό βιομηχανικό στυλ του 2000, οι ανελκυστήρες σίγουρα έχουν περάσει από τόσα πολλές διαφορετικές τεχνοτροπίες, όσες έχει περάσει και η διακόσμηση των σπιτιών ανά τις δεκαετίες. Πλέον εν έτει 2018 όλα τα στυλ και οι τεχνολογίες είναι πλέον διαθέσιμες και μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας design για να ταιριάξετε τον ανελκυστήρα με την διακόσμηση του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Μερικές ιδέες για τον δικό σας χώρο

Μετά την μικρή ιστορική αναδρομή στην εσωτερική επένδυση ασανσέρ, ας δούμε μερικούς τρόπους και νέες τεχνολογίες που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο για να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα πραγματικά μοναδικό για το χώρο σας.

Πάμε Χαβάη

Ξεχάστε τον μονότονο και βαρετό σχεδιασμό και καλωσορίστε το ασανσέρ των ονείρων σας. Εδώ ο καθρέφτης αντικαθίσταται από μία εντυπωσιακή ταπετσαρία με θέα σε τροπικές ακτές, που μπορεί να βοηθήσει τον επιβάτη να χαλαρώσει κοιτώντας την. Αυτή η πρόταση είναι ιδανική για ανελκυστήρες μεγάλων εταιρειών ή κτιρίων γραφείων και αν μάλιστα συνοδεύεται από χαλαρωτική μουσική κατά τη διαδρομή (κοινή πρακτική σε ανελκυστήρες στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης) τότε ξεχάστε το άγχος! Οι εργαζόμενοι σας θα φτάνουν στο γραφείο άλλοι άνθρωποι και η παραγωγικότητα τους θα ανεβαίνει κατακόρυφα.

Κάτι παραπάνω από καθρέφτης

Γιατί να επιλέξετε έναν σκέτο συνηθισμένο καθρέφτη για το ασανσέρ σας, όταν μπορείτε να συνδυάσετε τα οφέλη της προοπτικής που αναφέραμε πιο πάνω, με το άψογο design; Τα αυτοκόλλητα καθρέφτη σε διάφορα patterns και χρώματα είναι η νέα πρόταση στην εσωτερική επένδυση ασανσέρ. Διαλέξτε το δικό σας και δημιουργήστε ένα απίθανο στυλ!

Προσιτή πολυτέλεια

Ωραίο το φουτουριστικό design αλλά μερικές φορές το κλασικό είναι το καλύτερο! Δώστε στον χώρο σας ένα πιο επίσημο και μπαρόκ στυλ, επιλέγοντας ξύλινη εσωτερική επένδυση με μικρά φωτάκια σποτ στο ταβάνι.

Βρείτε ακόμα περισσότερες μοναδικές λύσεις και προτάσεις διακόσμησης για το ασανσέρ του σπιτιού ή της επιχείρησης σας στο κατάστημα μας Thivaios Lift και κάντε τη διαφορά!