Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ – Διευκολύνετε τις ζωές συνανθρώπων μας!

/, Εγκατάσταση ανελκυστήρων/Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ – Διευκολύνετε τις ζωές συνανθρώπων μας!
Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ - thivaioslift.gr

Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ - thivaioslift.gr

Οι ανελκυστήρες ΑΜΕΑ είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν εξοπλισμό για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Είναι μία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που θα διευκολύνει κατά πολύ την ζωή των συνανθρώπων σας σε ουσιαστικό βαθμό.

Η μετακίνηση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜεΑ), δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κτίρια και υπηρεσίες να έχουν αμέτρητες σκάλες και η πρόσβαση για άτομα που βρίσκονται σε αμαξίδιο, ή ηλικιωμένους που κινούνται με βοηθήματα, να καθίσταται αδύνατη.

Γι’ αυτό είναι καθοριστικής σημασίας να συμβάλλει ο καθένας μας και ειδικότερα οι επιχειρήσεις στην καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, επενδύοντας σε ανελκυστήρες ΑΜΕΑ, ειδικά σχεδιασμένους για να καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μία τέτοια επένδυση στο χώρο σας και ακόμα περισσότερα οφέλη που προκύπτουν από αυτή σας την επιλογή.

Ας δούμε στη συνέχεια πόσο μπορεί να αλλάξει την ζωή την δική σας και των γύρω σας μία τέτοια επιλογή.

 

thivaioslift.gr - asanser

Για το σπίτι σας

Αν έχετε κάποιο μέλος της οικογένειας σας, ή κοντινό σας πρόσωπο που σας επισκέπτεται συχνά και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, είτε λόγω ηλικίας, είτε τραυματισμού ή κάποιας πάθησης, τότε θα γνωρίζετε ήδη από πρώτο χέρι πόσο πιο όμορφη μπορείτε να κάνετε τη ζωή του με αυτή σας την επιλογή.

Οι ανελκυστήρες ΑΜΕΑ είναι ειδικά σχεδιασμένοι να προσφέρουν μία εύκολη, άμεση και πρακτική μετακίνηση του ατόμου, προσπερνώντας σκάλες, ή άλλα τυχόν δύσβατα σημεία, στα οποία απαιτείται από το άτομο να κάνει περισσότερες και συχνά δύσκολες κινήσεις. Επιπλέον πληρούν με ακρίβεια όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, αποτρέποντας τυχόν ατυχήματα ή τραυματισμούς κατά τη χρήση τους.

Τοποθετώντας ένα καρεκλάκι με ράγα στις εσωτερικές σκάλες, ή ένα εξωτερικό ασανσέρ που προσπερνάει τα σκαλοπάτια, μπορείτε να βοηθήσετε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έρθουν πιο εύκολα στο χώρο σας, χωρίς να κινδυνεύουν να τραυματιστούν ή να αισθανθούν άβολα και να βρεθούν στη δύσκολη θέση να ζητήσουν βοήθεια για τη μετακίνηση τους από και προς το σπίτι σας.

Επενδύστε στην σωστή επιλογή και χαρίστε το χαμόγελο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για την επιχείρηση σας

Εν έτει 2018, δεν νοείται σύγχρονη επιχείρηση που να μην έχει πλήρη μελέτη και πρόβλεψη προσβασιμότητας από άτομα με ειδικές ανάγκες. Στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, είναι πλέον υποχρεωτική η εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού, από εσωτερικά καρεκλάκια, μέχρι ανελκυστήρες ΑΜεΑ, τόσο στις δημόσιες υπηρεσίες, όσο και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Αν θέλετε λοιπόν μία επιχείρηση που να ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα, να θεωρείται υπόδειγμα στο είδος της και φυσικά να αυξήσει κατακόρυφα την δημοτικότητα της και επισκεψιμότητα της, χωρίς να εξαιρεί κανέναν, τότε η εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού για προσβασιμότητα από ΑΜεΑ θεωρείται υποχρεωτική.

Πού θα βρείτε τους καλύτερους ανελκυστήρες ΑΜεΑ που θα σας εξασφαλίσουν μοναδική λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα; Μα φυσικά στην Thivaios Lift.

Με τεράστια ποικιλία σε εξοπλισμό ασανσέρ, για κάθε ανάγκη και φυσικά μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ανελκυστήρων, η Thivaios Lift είναι η ιδανική επιλογή για να την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.