Είναι αναγκαία η αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας; Διαβάστε τους λόγους!

/, Πρακτικές συμβουλές/Είναι αναγκαία η αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας; Διαβάστε τους λόγους!

Αναβάθμιση, επιθεώρηση, συντήρηση ανελκυστήρα. Όλες αυτές είναι έννοιες συνώνυμες που χρειάζεται να έχει πλέον σοβαρά υπόψιν του ένας ιδιοκτήτης και διαχειριστής ασανσέρ. Όπως προκύπτει από έρευνες, περίπου 40.000 ανελκυστήρες δεν έχουν περάσει από επιθεώρηση και τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν δυσκολίες για τη συμμόρφωσή τους με τους νέους κανόνες.

Πώς μπορείτε να προστατέψετε το ασανσέρ σας και να αποφύγετε να πληρώσετε στο τέλος πολλά παραπάνω χρήματα; Εκσυγχρονίστε τον!

Συνιστάται η πλήρης αντικατάσταση του ανελκυστήρα όταν ο θάλαμος είναι υπερβολικά στενός και η μετακίνησή του γίνεται πολύ αργά. Επίσης βγαίνει εκτός λειτουργίας ένα ασανσέρ που μετράει πάνω από 25 χρόνια.

Γιατί είναι απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του ανελκυστήρα

Με την πλήρη αντικατάσταση του ανελκυστήρα σας, αναβαθμίζεται η αξία του κτηρίου σας και μειώνονται συνολικά τα κόστη σας. Η αναβάθμιση σε γενικές γραμμές διαφέρει από ασανσέρ σε ασανσέρ. Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν, είναι:

  • H χρονολογία του ανελκυστήρα
  • Ο τύπος του, δηλαδή αν είναι υδραυλικός ή ηλεκτροκίνητος
  • Οι συνολικές του διαστάσεις
  • Η γενική κατάστασή του και το πόσο καλά έχει συντηρηθεί στο παρελθόν

Όλοι οι διαχειριστές και ιδιοκτήτες, πρέπει να μεριμνήσουν ώστε ο ανελκυστήρας να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, καλώντας στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται τον αρμόδιο για την έκδοση πιστοποιητικού. Έτσι θα καταγραφούν εγκαίρως όλες οι ελλείψεις του ασανσέρ, προσφέροντας παντοτινή ασφάλεια στο ασανσέρ.

Προαιρετικές εργασίες καλλωπισμού

Τα πλαίσια της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του ασανσέρ μπορείτε να επιλέξετε την αντικατάσταση του θαλάμου ή την καινούργια επένδυση του ήδη υπάρχοντος. Επίσης την αντικατάσταση των κομβιοδόχων, έναν πίνακα αναγγελιών κ.α.

Κάθε εργασία αναβάθμισης του ασανσέρ σας γίνεται πρωτίστως για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλεια των επιβαινόντων και την ανανέωση του design ώστε να είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο με τα νέα αρχιτεκτονικά δεδομένα του κτηρίου σας.

Η εταιρεία Thivaioslift είναι στη διάθεσή σας για την αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας!